De Uitbreidingscommissie is verantwoordelijk voor de handhaving en uitbreiding van het ledenbestand. Daarnaast helpt de Uitbreidingscommissie bij het opzetten van nieuwe lokale Tafels.

Elk jaar op 31 maart moeten alle Tafels tenminste 15 leden hebben. Maar deze mannen gaan voor meer. Hoe meer Tafel(aar)s, hoe meer vreugd, is hun motto.

Jaarlijkse contributieafdracht per Tafel

Sinds een aantal jaren is overgegaan op een jaarlijkse contributieafdracht per Tafel als stimulans om als Tafel de kosten per Tafelaar te drukken door het hebben van zoveel mogelijk leden.

Daarnaast is de UC faciliterend bij het opzetten van nieuwe Tafelrondes. Zij helpt nieuwe Tafels bij het opstellen van draaiboeken en stappenplannen voor de oprichting van een nieuwe Tafelronde, vanaf het eerste idee tot en met de echarter van de nieuwe Tafelronde. Ook wordt nieuwe Tafels de Tafelmores bijgebracht.

Aanmelden Potentiële Tafelaars

Ken je iemand die jij geschikt vindt als Tafelaar, dan kan je die persoon aanmelden door middel van het Potentiële Leden Aanmeld Formulier. Vervolgens krijg je de contactgegevens van een Tafel in de regio van de aspirant Tafelaar alwaar je de kandidaat kunt voordragen. Het aanmelden van potentiële Tafelaars kan via deze link.

 

Maak kennis met de Uitbreidingscommissie.

Voorzitter
Erik Post
(TR 41 Winschoten)
Lid
Jelmar Halma
(TR 49 Noord-Oost Polder)
District I, II, III
Lid
Niels Kosterman
(TR 88 Aalten)
District IV, V